Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Gyümölcsös joghurttorta, Levintől
2016.05.17

gyumolcsos-joghurttorta.jpg

Hozzávalók
négy tojásból sütött kerek piskóta
200 ml tejszín
3 kis pohár joghurt
(lehet vaníliás, gyümölcsös is, én ehhez citromos túrótorta ízesítésű görög joghurtot használtam)
vaníliás porcukor ízlés szerint (1-2 evőkanál)
friss vagy mirelit gyümölcs
1 zacskó tortazselé

Elkészítés
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük. Vigyázva, hogy ne törjük össze a habot, hozzákeverjük a joghurtokat.

A tortalapot óvatosan félbevágjuk, és lapos tálra helyezzük. A tortaforma szélét körétesszük.

A piskótára simítjuk a krémet, és befedjük a piskótával. Finoman lenyomkodjuk, hogy a tortát forma széléig egyenletesen kitöltse a joghurtkrém.

A gyümölcsöket, ha mirelittel dolgozunk, felolvasztjuk és lecsepegtetjük. Ha friss gyümölccsel, akkor megmossuk és felvágjuk. Elrendezzük a torta tetején.

Előírás szerint elkészítjük a tortazselét, és bevonjuk vele a gyümölcsöket.

Tipp Legjobb, ha tálalás előtti napon készítjük, és hagyjuk összeérni az ízeket.

Levin mondja Könnyű, légies gyümölcsös torta, finom joghurtos krémmel. Annyira egyszerű elkészíteni, hogy kezdő háziasszonyok is bátran próbálkozhatnak vele!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.