Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre
1 doboz lencsekonzerv
10 dkg feta sajt
1/2 lilahagyma
6-7 szárított paradicsom
4 evőkanál bazsalikomos olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
bors
só (elhagyható)
Elkészítés
A lencsekonzervet egy szitában vízzel leöblítjük, hagyjuk a vizet lecsöpögni. A lilahagymát vékonyan felkarikázzuk, a feta sajtot és a szárított paradicsomokat kis kockákra vágjuk, majd az összes hozzávalót a lencséhez adjuk.
Az öntetet a balzsamecetből és az olívaolajból elkészítjük, borsozzuk, szükség szerint sózzuk, majd a salátával és összekeverjük.