Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 1 csomag előhűtött, vagy mélyhűtött leveles tészta, 10 dkg füstölt szárazkolbász, 10 dkg reszelt sajt, 1 db tojás
Elkészítés A leveles tésztát az előírásoknak megfelelően előkészítjük és kb. 5 cm átmérőjű köröket szaggatunk belőle. (Vághatjuk négyzet alakúra is). A tetejüket megkenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal és végül egy-egy vékony szelet kolbászkarikát teszünk a közepükre. A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb.15 perc alatt pirosra sütjük.