Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Grillsajt, pirított édesburgonyával
2015.08.06

grillsajt-piritott-edesburgonyaval-0011.jpg

Hozzávalók 4 személyre 40 dkg grillsajt, 2 db nagy édesburgonya, só, őrölt fűszerkömény, 1 ek olaj a sütéshez,  mentalevelek, citromos olívaolaj

Elkészítés A sajtot felszeleteljük, és bordázott aljú serpenyőben mindkét oldalukat megpirítjuk. Az édesburgonyákat meghámozzuk, hasábokra vágjuk, sózzuk, megszórjuk a köménnyel és kevés olajon hirtelen megpirítjuk.

Tálaláskor az egészet meglocsoljuk citromos olívaolajjal és megszórjuk friss mentalevelekkel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.