Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Grillezett tarja fűszeres parázsburgonyával
2013.07.10

grillezett-tarja-parazsburgonyaval-006.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 szelet csontos sertéstarja, 3 ek mustár, 1,5 dl étolaj, 4-5 gerezd zúzott fokhagyma, 1 mk törött bors, 1 mk só, 1 kk őrölt pirospaprika, 3 kk flekken fűszerkeverék. A körethez 1,5 kg parázsburgonya (kisméretű burgonya), burgonya-fűszerkeverék

Elkészítés A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk. Egy mély tálban elkeverjük az olajat a mustárral és hozzáadjuk a fűszereket is. Alaposan összekeverjük és ebbe a pácba forgatjuk bele a hússzeleteket. A tálat lefedjük, és hűtőbe tesszük - minimum 24 órára, de akár két napra is.

A grillezőfelületet előkészítjük és a pácolt húsokat 30-40 perc alatt, kevés forgatással megsütjük. Közben a burgonyákat hámozás nélkül negyedekbe vágjuk, beforgatjuk a fűszerkeverékbe és a húszeletek között ropogósra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.