Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 szelet csontos sertéstarja, 3 ek mustár, 1,5 dl étolaj, 4-5 gerezd zúzott fokhagyma, 1 mk törött bors, 1 mk só, 1 kk őrölt pirospaprika, 3 kk flekken fűszerkeverék. A körethez 1,5 kg parázsburgonya (kisméretű burgonya), burgonya-fűszerkeverék
Elkészítés A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk. Egy mély tálban elkeverjük az olajat a mustárral és hozzáadjuk a fűszereket is. Alaposan összekeverjük és ebbe a pácba forgatjuk bele a hússzeleteket. A tálat lefedjük, és hűtőbe tesszük - minimum 24 órára, de akár két napra is.
A grillezőfelületet előkészítjük és a pácolt húsokat 30-40 perc alatt, kevés forgatással megsütjük. Közben a burgonyákat hámozás nélkül negyedekbe vágjuk, beforgatjuk a fűszerkeverékbe és a húszeletek között ropogósra sütjük.