Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Fűszeres párizsi szelet
2016.04.11

fuszeres-parizsi-szelet.jpg

Hozzávalók 4 személyre

8 szelet csirkemell

3 db tojás

10 dkg liszt

só, bors

2 gerezd fokhagyma

1 mokkáskanál szárított bazsalikom

kb. 3 dl olaj a sütéshez

Elkészítés A csirkemell-szeleteket besózzuk, lisztbe forgatjuk. A tojásokat felverjük, fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és bazsalikommal.

Egy serpenyőben az olajat felmelegítjük, de ne legyen túl forró. A lisztezett szeleteket a tojásba mártjuk és a már sütésre felmelegített olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Egyszerre csak annyi szeletet süssünk, hogy kényelmesen elférjenek a serpenyőben. Vigyázzunk, csak közepes hőfokon süssünk, hogy a szeletek alaposan átsüljenek és ne égjenek meg hirtelen.

A kisült csirkemell-szeleteket papírtörlőn leitatjuk, és forrón tálaljuk.

Tipp Hagymás burgonyával, rizzsel, vagy párolt zöldségekkel köríthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.