Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
20 dkg gersli
1 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
1 kk csilipor
só, bors
1 db zöldségleves-kocka
3 ek olaj
Elkészítés A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, és egy nagy serpenyőben az olajon megpirítjuk. Hozzákeverjük a megmosott gerslit, együtt pirítjuk pár percig, majd felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát, sózzuk, borsozzuk és lefedve, alacsony hőfokon puhára pároljuk. Amikor kész, hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a csilit és a felaprított petrezselyemzöldet.
Tipp Köretként, vagy salátával önálló fogásként is fogyaszthatjuk.