Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Füstölt tokhal krémsajttal
2015.09.15

fustolt-tokhalas-mascarponekrem-0031.jpg

Hozzávalók 4 személyre

15 dkg füstölt tokhal (orosz boltokban kapható)

10 dkg mascarpone

2 ek tejföl

2 gerezd fokhagyma

kevés őrölt bors, só

1 kk citromlé

Elkészítés A tokhalat pici kockákra vágjuk és egy tálban összekeverjük a mascarponéval, tejföllel. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, ízesítjük a citromlével és habosra keverjük, behűtjük.

Citromszeletekkel díszítve tálaljuk, friss péksüteményre kenve fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.