Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Füstölt csülök, sülve-főve
2014.05.17

krakko-2014-aprilis-21-24-087.jpg

Hozzávalók 1 db füstölt csülök, 2 fej vöröshagyma, 1 egész fokhagyma, frissen őrölt bors, 1 ek mustár, 1 kk grillfűszer, kevés vaj

Elkészítés A csülköt megmossuk, és egy fazék vízben feltesszük főni, héjukban hagyva mellé tesszük a fokhagymát és a vöröshagymákat is. Amikor a víz felforrt, alacsony fokozatra állítjuk a főzőlapot, az edényt lefedjük, és mérettől függően 2,5-3 óra alatt vajpuhára főzzük. Hagyjuk a lében langyosra hűlni, a csontokat kiszedjük, a húst összetekerjük, hogy a bőrös része legyen fölül. Megkenjük mustárral, megborsozzuk, megszórjuk a grillfűszerrel, kivajazott hőálló tálba fektetjük és pirosra sütjük.

Tipp Főtt burgonyával, majonézes tormával körítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.