Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 1 db füstölt csülök, 2 fej vöröshagyma, 1 egész fokhagyma, frissen őrölt bors, 1 ek mustár, 1 kk grillfűszer, kevés vaj
Elkészítés A csülköt megmossuk, és egy fazék vízben feltesszük főni, héjukban hagyva mellé tesszük a fokhagymát és a vöröshagymákat is. Amikor a víz felforrt, alacsony fokozatra állítjuk a főzőlapot, az edényt lefedjük, és mérettől függően 2,5-3 óra alatt vajpuhára főzzük. Hagyjuk a lében langyosra hűlni, a csontokat kiszedjük, a húst összetekerjük, hogy a bőrös része legyen fölül. Megkenjük mustárral, megborsozzuk, megszórjuk a grillfűszerrel, kivajazott hőálló tálba fektetjük és pirosra sütjük.
Tipp Főtt burgonyával, majonézes tormával körítjük.