Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
1 csomag farfalle száraztészta
2 fej fokhagyma
4 ek olívaolaj
1 csokor friss petrezselyemzöld
csilipaprika
só
parmezán sajt reszelve a tetejére
Elkészítés Egy fazékban vizet forralunk, megsózzuk, kevés olajat keverünk bele és a farfelle-tésztát al dente keménységűre főzzük, majd leszűrjük.
Amíg a tészta fő, 2 ek olajat megmelegítünk egy nagy serpenyőben, és a két fej zúzott fokhagymát megpirítjuk rajta. Megsózzuk, megforgatjuk benne a felaprított petrezselyemzöldet és belekeverjük a kifőtt és leszűrt tésztát.
Átforgatjuk, tálra halmozzuk, őrölt csilipaprikával és reszelt parmezánnal megszórjuk, azonnal fogyasztjuk.