Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Fényes sütőtök, dióval
2016.11.22

fenyes2-sutotok-dioval.jpg

Hozzávalók 4 személyre

60 dkg érett sütőtök

3-4 ek méz, ízlés szerint

1 citrom kifacsart leve

1 mk őrölt fahéj

5 dkg pirított dió

Elkészítés A sütőtököt meghámozzuk, kimagozzuk, ujjnyi darabokra vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Amíg a tök sül, a diót serpenyőben megpirítjuk.

A megsült tököt még melegen tálra halmozzuk, rácsorgatjuk a mézet, meglocsoljuk citromlével, megszórjuk őrölt fahéjjal és végül rászórjuk a pirított diót.

Melegen fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.