Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Fényes répa, köretnek
2016.05.02

fenyes-repaaa.jpg

Hozzávalók 4 személyre

4 db közepes sárgarépa

3 dkg vaj

2 ek olaj

2 ek citromlekvár (vagy baracklekvár)

1 citrom leve

Elkészítés A répákat meghámozzuk, ferdén tartva vékonyan felszeleteljük. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és a vajat, és a répaszeleteket megpirítjuk rajta. Sózzuk, meglocsoljuk citromlével, tovább pároljuk. Amikor már majdnem puha a répa, belekeverjük a lekvárt, átforgatjuk, rázva dobáljuk, vagy kevergetjük, karamellizáljuk.

Tipp Sültek mellé kínáljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.