Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
15 kg fehér csokoládé
15 dkg natúr krémsajt
3 db tojás
2 ek barna cukor
Elkészítés A csokoládét vízfürdő fölött kíméletesen felolvasztjuk, majd egyenletesen belekeverjük a krémsajtot. A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral és a csokis masszához keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a masszába keverjük.
Négy tálkát kibélelünk sütőpapírral és ezekbe töltjük a krémes masszát. A tálkákat tepsibe helyezzük, alájuk öntünk egy pohárnyi vizet, majd 160 fokos sütőben 20-25 perc alatt elkészítjük a csokis-sajtos felfújtakat.
Tipp Amikor kihűltek, a sütőpapír segítségével óvatosan kiemeljük és tányérokra borítjuk a felfújtakat. A tetejükre málna-, ribizli-, vagy eperlekvárt kanalazunk.