Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Felhősütemény Kawától, japán recept
2016.03.30

felhosutemeny.jpg

Hozzávalók 4 személyre

15 kg fehér csokoládé

15 dkg natúr krémsajt

3 db tojás

2 ek barna cukor

Elkészítés A csokoládét vízfürdő fölött kíméletesen felolvasztjuk, majd egyenletesen belekeverjük a krémsajtot. A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral és a csokis masszához keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a masszába keverjük.

Négy tálkát kibélelünk sütőpapírral és ezekbe töltjük a krémes masszát. A tálkákat tepsibe helyezzük, alájuk öntünk egy pohárnyi vizet, majd 160 fokos sütőben 20-25 perc alatt elkészítjük a csokis-sajtos felfújtakat.

Tipp Amikor  kihűltek, a sütőpapír segítségével óvatosan kiemeljük és tányérokra borítjuk a felfújtakat. A tetejükre málna-, ribizli-, vagy eperlekvárt kanalazunk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.