Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Édesburgonya-püré
2013.05.26

edesburgonya-pure-008.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4 db közepes méretű édesburgonya, 1 dl főzőtejszín (elhagyható), só, őrölt színes bors, 1 csokor petrezselyemzöld, chilipaprika-őrlemény, ízlés szerint

Elkészítés Az édesburgonyákat héjukban puhára főzzük, kicsit hűlni hagyjuk, meghámozzuk. Villával összetörjük és egy lábosba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a chilivel, majd a tejszínt hozzáöntjük és mixerrel simára keverjük. Felmelegítve tálaljuk. A végén szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel.

Tipp  Szárnyasok, grillezett zöldségek és halak mellé köretnek kiváló.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.