Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 db héjában főtt burgonya, 1 fej vöröshagyma, 2 kk mustár, 2 ek ecet, 2 ek cukor, 3 dl húsleves, só, bors, petrezselyem
Elkészítés A burgonyákat forrón meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk, tálba rendezzük. Lehetőleg még melegen öntsük le a következő mártással.
A hagymát reszeljük le minél finomabbra, sózzuk, borsozzuk, keverjük bele a mustárt, adjuk hozzá az ecetet és a cukrot, pépesítsük botmixerrel. Keverjük össze a húslevessel és az így elkészült mártást öntsük rá a burgonyára. Tegyük hűtőbe és legalább egy napig hagyjuk állni.
Tipp Tálaláskor szórjuk meg friss petrezsemzölddel. Rántott halhoz, rántott borjúhoz vagy csirkéhez ajánljuk.