Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 12 darabhoz
2 db tojás
25 dkg cukor
30 dkg liszt
fél csomag sütőpor
2 dl tejföl
10 dkg fehér csokoládé
kb.60 db fagyasztott málna
Elkészítés Az egész tojásokat egy mély tálban robotgéppel összekeverjük a cukorral, tejföllel. A lisztbe keverjük a sütőport és a tojásos masszába szitáljuk, összedolgozzuk. A csokoládét kis darabokra vagdaljuk és a masszába keverjük.
A muffin-tepsit kibéleljük a papírformákkal és mindegyikbe kanalazunk a masszából, de ne töltsük tele, csak kb. kétharmadig. Ekkor a kissé kiolvasztott málnaszemekből ötöt-ötöt belenyomkodunk a sütikbe.
A tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd 5 perc múlva lecsökkentjük a hőfokot kb. 160 fokra és további kb. 20 0perc alatt készre sütjük. (Tűpróbával állapíthatjuk meg, kész-e a sütemény: amilkor a beszúrt tűre már nem ragad tészta.)