Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Cukkini-chips Görögországból
2013.10.23

cukkini-chips-sutotok-chips-001.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4-5 db kis cukkini, 10 dkg liszt, 1/2 liter  olaj, kevés só

Elkészítés A cukkinikat megmossuk, szárazra töröljük, és uborkareszelőn nagyon vékony karikákra szeljük. Lisztbe forgatjuk és bő, forró olajban (2-3 adagban) hirtelen ropogósra sütjük. Szűrőkanál segítségével papírtörlőre szedjük, kevés sóval megszórjuk és azonnal fogyasztjuk.

Tipp Fritőzben is készíthető.

Kisokos Legelőször Athénban kóstoltuk meg a cukkini-chipset, görög barátnőnk lepett meg vele, virágos, fehér, napsütötte teraszán, miután fáradtan megérkeztünk hozzá. A jégbehűtött fehér, száraz bor is nagyon jól illett ehhez az egyszerű, de nagyszerű előételhez!.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.