Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
2 tojás
2 dkg natúr kakaópor
késhegynyi liszt
0,5 l tej
15 dkg cukor
Elkészítés
Egy mélyebb edényben simára keverjük a 2 egész tojást a kakaóval és a liszttel. A tejet a cukorral forrni tesszük. Ha felforrt, folytonos keveréssel, kisebb adagokban a tojásos masszához adjuk, majd az egészet átöntjük a tejforraló lábasba. Az első buggyanásig melegítjük, kevergetve.
Tipp Langyosan vagy hidegen kínáljuk, szárazabb süteményekhez vagy desszertekhez.
Szeretném elkészíteni, de bizonytalan vagyok, hogy a tej mennyisége (recept szerint 0,5 dl) elég-e?
Köszönöm a választ!
Kedves Zsuzsa, a fél dl az tévedés, bocsánat, fél literről van szó, köszönjük az észrevételt és javítjuk a receptet.
Reméljük, hogy továbbra is használod az oldalt, köszönettel: Hédi és Éva
kosazsu@t-online.hu
(zsuzsa kosa, 2017.03.06 06:59)