Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Csirkecombok zöldségágyon, Julitól
2016.11.08

csirke-zoldsegagyon.jpg

Hozzávalók 4 főre

4 nagyobb csirkecomb

2 nagyobb sárgarépa

2 nagyobb fehérrépa

2 fej vöröshagyma

5-6 gerezd fokhagyma

3-4 paradicsom

só, bors

kakukkfű

rozmaring

1-2 ek olaj

Elkészítés

A zöldségeket a fokhagyma kivételével megtisztítjuk, felaprítjuk/feldaraboljuk, a csirkét megmossuk, sózzuk-borsozzuk, fűszerezzük, kevés olajjal bekenjük.

Egy nagyobb tepsibe öntjük a zöldséget, sózzuk, zöldfűszerekkel ízesítjük, kevés olajat öntünk rá, jól összekeverjük és egyenletesen elterítjük. Héjastul rátesszük a megmosott fokhagymagerezdeket, ráfektetjük bőrrel felfelé a csirkecombokat.

Fólia alatt, sütőben, közepes hőfokon az egészet puhára pároljuk, szükség esetén pici vizet is öntünk alá. Keverni nem kell.

Végül a fóliát levesszük és pirosra sütjük a húst. Azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.