Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Citromos-vaníliás mascarpone-krém, Dobitól
2016.01.13

image-f188d853a2738551ebbed7f5d08a34d7dfc07609a802637270adb33f11e16e00-v.jpg

Hozzávalók 4 főre

250 gr mascarpone
2 tojás sárgája
2 dl cukrászhab vagy tejszín
6 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
1 citrom frissen reszelt héja

Elkészítés A mascarponét a tojások sárgájával, a porcukorral, a vaníliás cukorral és a citrom héjával jól összekeverjük. A cukrászhabból (vagy a tejszínből) kemény habot verünk, és apránként a mascarponéhoz adjuk. A krémet poharakba töltjük, és néhány órára behűtjük.

Tipp Tálaláskor színes bogyós gyümölcsökkel, esetleg tejszínhabbal kínáljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.