Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Citromos sült cékla
2017.03.22

citromos-sult-cekla.jpg

Hozzávalók 4 személyre

1 kg cékla

1 ek olaj

1 db citrom leve és reszelt héja

1 kis pohár tejföl

só, bors

őrölt köménymag

2 gerezd fokhagyma

citromos olívaolaj

Elkészítés A céklákat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, egy lábosban az olajon gyakori kevergetés mellett puhára pároljuk. Fűszerezzük sóval, borssal, őrölt köménymaggal, zúzott fokhagymával, majd belereszeljük egy citrom héját, belefacsarjuk a citrom levét, tejföllel összekeverjük és tálalás előtt meglocsoljuk citromos olívaolajjal.

Tipp Langyosan is fogyaszthatjuk húsok mellé köretnek, de hidegen salátaként is finom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.