Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Citromos-rukkolás tészta, Dobitól
2017.03.08

citromos--rukkolas-teszta.jpg

Hozzávalók 2 főre

kb. 20 dkg száraztészta  (én teljes kiőrlésűt használtam)
1 doboz tonhalkonzerv
1 egész citrom
1 marék friss rukkola

olívaolaj
bors

Elkészítés

A tésztát olajos-sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A míg a tésztát főzzük,
elkészítjük a citromos feltétet.

A citromot jól megmossuk, a héját nagyon vékonyan lehúzzuk vagy lereszeljük, majd a levét kinyomjuk.

A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a citrom levét és héját, ha szükséges, hozzáöntünk egy keveset a tészta főzőlevéből. Borssal, sóval ízesítjük.

A kifőtt, lecsöpögtetett tésztát összekeverjük a citromos tonhallal, majd
tálalás előtt rászórjuk a rukkolaleveleket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.