Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Céklás-csokoládés őzgerinc
2013.09.09

 

ceklas-csokis-ozgerinc-009.jpg

 

Hozzávalók 2 db közepes méretű, főtt cékla (kb 20 dkg) pürésítve, 1,5 dl olaj, 2 db tojás, 5 dkg étcsokoládé felkockázva, 15 dkg liszt, 4 dkg kakaópor, 1 cs sütőpor, 1 cs vaníliás cukor, 15 dkg cukor, 1 citrom reszelt héja

Elkészítés A céklákat héjukban megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd botmixer segítségével pürésítjük. Hozzáadjuk a tojásokat, az olajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a citromhéjat, összekeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, kakaóport és a sütőport, csomómentesen elkeverjük.

Egy őzgerincformát kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a masszát. A sütőt 180 fokra előmelegítjük és a süteményt 40 perc alatt készre sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.