Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Burgonyapüré
2011.12.04

burg-pure.jpgHozzávalók 4 főre 60 dkg burgonya, 2 dl tej, 8-10 dkg vaj, reszelt szerecsendió, só

Elkészítés A burgonyát héjában megfőzzük, még forrón meghámozzuk és áttörjük. Sózzuk, hozzáadjuk a puha vajat és habverővel folyamatosan keverjük. A forró tejet fokozatosan adagoljuk hozzá és közben folytatjuk a habosítást. A végén ízesítjük  frissen reszelt   szerecsendióval (kevéskével, mert erős fűszer). Forrón tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.