Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Burgonyapogácsa, Levintől
2016.02.25

burgonyapogacsa.jpg

Ez most nem is recept, inkább csak egy ötlet maradékfelhasználásra.

Gyerekkoromban anyu még célirányosan sütötte az újkrumpli piacra kerülése előtti tavalyi burgonyából. Lehet sósan, tejföllel, reszelt sajttal enni, édesen lekvárral, de szaftos húsok mellé köretnek is kiváló.

Én akkor készítem, ha előző napról marad tört krumpli, burgonyapüré vagy hagymás krumpli.

Összegyúrjuk annyi liszttel, hogy ne ragadjon a kezünkhöz. Ha kell, sózzuk, borsozzuk. Keverhetünk hozzá vágott petrezselymet, reszelt sajtot, parmezánt is.

Hengerré formázzuk, egyenletesen felszeleteljük, és kevés olajban mindkét oldalát megsütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.