Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Brokkolis-gombás kosárkák
2014.03.19

 brokkolis-gombas-kosarkak-001.jpg

Hozzávalók 12 darabhoz 1 csomag előhűtött leveles tészta, 1 kis üveg gombakonzerv, 20 dkg fagyasztott brokkoli, 1 kis pohár tejföl, 1 kk mustár, 2 db tojás, 5 dkg kék sajt, 5 dkg reszelt füstölt sajt, só, bors + egy kevés felvert tojás a tészta kenéséhez és + 3 dkg reszelt sajt a tetejére

brokkolis-gombas-kosarkak-006.jpgElkészítés A gombát lecsöpögtetjük, a brokkolit sós vízben 5 percig forraljuk, lecsöpögtetjük, amikor kihűlt, kis darabokra tördeljük és egy tálban összekeverjük a gombával. Hozzáadjuk a tejfölt, a tojásokat, a mustárt, a villával összetört kék sajtot, a reszelt füstölt sajtot, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

A leveles tésztát 12 egyforma méretű négyszögre vágjuk és kibélelünk velük egy előre kivajazott, 12 darabos muffinformát. A kosárkákat megtöltjük a zöldséges masszával, a kilógó tésztaszéleket megkenjük tojással, megszórjuk a tetejüket reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt piros-ropogósra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.