Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
2 db nagy padlizsán
2 db zöld kaliforniai paprika
3 ek olívaolaj
1 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 ek borecet
só, bors
1 ek citromlé
Elkészítés A padlizsánokat és a paprikákat hosszában félbevágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és 200 fokon 20-25 perc alatt jól megsütjük, hűlni hagyjuk,a héju kat lehúzzuk, majd egy tálban pürésítjük. Hozzákeverjük a meghámozott, apróra felkockázott paradicsomot, fűszerezzük zúzott fokhagymával, sóval, borssal, ecettel, citromlével ízesítjük és végül olívaolajjal meglocsoljuk.
Kiváló szendvicsekre és húsok mellé.