Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Baconben sült csirkealagút, Noémitől
2015.11.05

baconben-sult-csirkealagut-noemi.jpg

Hozzávalók

1,5 kg csirkemell (mert Noémi nem aprózza el, ha nekilát főzni, rögtön két adagot csinál)
400 g szeletelt bacon
300 g reszelt sajt
kb. 8 evőkanál tejföl
6 evőkanál liszt
4 tojás
só, bors
zsemlemorzsa és vaj a forma kikenéséhez

Elkészítés

A csirkemellet felkockázom, sóval, borssal ízesítem. A tojást, a lisztet, a tejfölt és a reszelt sajtot összekeverem, beleforgatom a húst.

Két őzgerincformát kivajazok, megszórom zsemlemorzsával és kibélelem a baconszeletekkel. Beleöntöm a tejfölös-csirkés masszát, ráhajtogatom a kilógó szalonnaszéleket, végül a tetejét is befedem vele.

180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütöm. A csirkealagutakat a formákból tepsire borítom, és még 5 percre visszateszem sülni, hogy a tetejükön is megpiruljon a szalonna.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.