Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként
4 ek olaj
1/2 doboz paradicsomos babkonzerv
1/2 vöröshagyma
só, bors
2 tojás
2-3 szelet bacon
2-3 db mini grillkolbász
5-6 kisméretű csiperkegomba (vagy vékonyra vágott gombaszeletek)
1-2 szelet toast kenyér
Elkészítés
Az apróra vágott hagymát 1 ek olajon üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a babot. Sózzuk-borsozzuk és félretéve melegen tartjuk.
Serpenyőben, 2 ek olajon megpirítjuk a szalonnát és a kolbászt, félretesszük és melegen tartjuk.
A maradék zsiradékon megsütjük a gombát, kissé sózzuk-borsozzuk.
1 ek olajat felforrósítunk, és az egyenként felütött tojásokat óvatosan belecsúsztatva, közepes hőfokon tükörtojást sütünk.
Közben kenyeret pirítunk.
Végül a hozzávalókat nagyobb (lehetőleg sütőben kissé előmelegített) tányérra rendezzük, és azonnal fogyasztjuk.