Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Almás-sajtos csirkemell, Dobitól
2016.03.09

csirkemell-almaval.jpg

Hozzávalók 2 főre

1 csirkemell
2 db alma
10 dkg camembert sajt
1/2 citrom leve

majoránna
fehérbors
olívaolaj

A csirkemellet megmossuk, kicsontozzuk, lapjával 2 vagy 3 szeletbe vágjuk, a sóval és fűszerekkel megszórjuk, állni hagyjuk.

A sajtot felszeleteljük.

Fél óra elteltével a csirkeszeletek mindkét oldalát forró olajban hirtelen, fehéredésig pirítjuk, majd lefedve pároljuk kb. 20 percig. Ezután a húst megfordítjuk, a sajtszeletekkel beborítjuk, és további 10 percig sütjük.

Az almát hámozás nélkül vékony cikkekre vágjuk, a citromlében megforgatjuk, mikrohullámú sütőben 1 percig pároljuk.

Tipp Krumplipürével vagy körítés nélkül, frissen kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.