Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Almás-ruccolás saláta
2012.10.29

almas-ruccolas-salata-0301.jpgHozzávalók 4 személyre 1 csomag ruccola, 1 fej jégsaláta, 1 üveg fekete, magozott olajbogyó, 3 db édeskés alma (pl. Golden), 1 kis fej vöröshayma, 5 dkg parmezán sajt, 1 db nagy citrom leve, 2 ek olívaolaj, só, bors, paradicsom a díszítéshez

Elkészítés Egy nagy tálon elrendezzük a darabokra tépkedett, megmosott és lecsepegtetett jégsalátát, és a ruccolát. Megszórjuk apróra vágott vöröshagymával és rászeleteljük a kimagozott, meghámozott almákat. Ekkor kerül rá az olajbogyó és az éles késsel lapkákra hasogatott parmezán sajt.

Az olajat összedolgozzuk a citrom levével, sózzuk, borsozzuk és a salátára locsoljuk, majd az így elkészített tálat  paradicsommal díszítjük.

Azonnal fogyaszthatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.