Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 50 dkg tehéntúró, 3 dl tejföl, 1 konzerv őszibarack, 1 konzerv ananász, 2 db narancs, gyömbérpor, vaníliás cukor, tejszínhab, szárított narancsőrlemény (vagy reszelt narancshéj)
Elkészítés A túrót összetörjük, összekeverjük a tejföllel, a gyömbérporral és a cukorral, a masszába beledobáljuk és belekeverjük a kis darabokra vágott gyümölcsöket, majd az egészet szép poharakba töltjük. Tejszínhabbal, narancsőrleménnyel, mentalevéllel díszítjük.
Tipp Percek alatt kész, ideális édesség váratlan vendégeknek. És még finom is!