Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 30 dkg málna, 6 dl görög joghurt, 2 cs vaníliáscukor, 1 citrom reszelt héja
Elkészítés A málnát (lehetőség szerint még szárával együtt) leöblítjük, szűrőben lecsepegtetjük, leszárazzuk és egy mély tálba tesszük. Megszórjuk a vaníliás cukorral, kissé összekeverjük, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és végül ráöntjük a görög joghurtot, lazán összedolgozzuk. Lezárt edényben hűtőbe tesszük és néhány órán át hagyjuk összeérni az ízeket.
Tipp Használhatunk tejfölt is a joghurt helyett, úgy is nagyon finom! A tetejét díszíthetjük gyümölccsel.