Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 10 dkg 70%-os csokoládé, 1 kk vaj, kb 2 dl tej, 2 dl cukrászhab
Elkészítés A csokoládét tálba tördeljük, hozzáadjuk a vajat és vízgőz felett (vagy mikróban) megolvasztjuk, de vigyázzunk, ne égessük meg. Folyamatosan keverve felengedjük annyi langyos tejjel, hogy kakaó sűrűségű legyen és hagyjuk kihűlni. Ekkor belekeverjük a cukrászhabot és habverő segítségével kemény habbá verjük. Lefedve minimum 3 órára hűtőbe tesszük.
Tipp A krém a hűtőben tovább szilárdul. Használhatunk narancsos csokoládét is.