Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.08.31
Tetszés szerint választott, savanykás friss vagy fagyasztott bogyós gyümölccsel (pl. málna, eper, áfonya, szeder) elkészíthető, finom desszert. Mi ribizlit használtunk hozzá, és nem bántuk meg.
2011.08.31
Ha csak nyár vége felé kapunk észbe, hogy az idén még nem tettünk el lekvárt, pedig szerettünk volna: semmi sincs veszve! Gyorsan vegyünk néhány kiló érett sárgabarackot és lássunk neki - az alábbi recept alapján gyorsan megcsinálhatjuk.
2011.08.31
A félig hideg semifreddo: nem teljesen fagylalt és nem is jégkrém, viszont igazi krémes, hűvös finomság Itáliából.
2011.08.01
Klasszikus sütés nélküli édesség. Vékonyra szeletelve igen jól mutat, és úgyszólván biztos sikert arat az asztalnál. Hajni készítette el és adta meg a receptjét - mi pedig lefényképeztük és megettük!
2011.07.27
Emőke remekül süt-főz; ezúttal sütött. Omlós, kakaós teasüteménye igazán élményszámba ment, ezért itt is közreadjuk a receptjét.
2011.07.19
2011.07.19
Szép és egyszerűen elkészíthető sütemény, amely akár ünnepi asztalon is remekül mutat. Receptjét Viktortól kaptuk.
2011.07.19
Télen-nyáron finom édesség, kicsit más, mint a megszokott kompót. Próbáljuk ki, koccintsunk utána baracklikőrrel, vagy egy finom körtepálinkával - szerintünk ízleni fog.
2011.07.19