Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1 fej jégsaláta, néhány levél ruccola, 2 doboz jó minőségű olajos tonhalkonzerv, 1 kis üveg magozott, zöld olajbogyó, 1 doboz (kb. 25 dkg) koktélparadicsom, 1 doboz főtt kukorica, 4 db keménytojás, 4 szelet fehér kenyér felkockázva, 8 ek olívaolaj, só, bors
Elkészítés Személyenként 1-1 nagyobb, mély tálat használunk. Az aljukon elrendezzük a csíkokra tépkedett zöld salátákat, majd ezek teteére kerül a többi hozzávaló: félbevágott keménytojás a közepére, köré pedig a felezett paradicsomdarabok, fél halkonzerv, negyed doboz kukorica, olajbogyók. A kenyérkockákat szárazon megpirítva adjuk a salátához, az egészet meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk, és azonnal fogyasztjuk.