Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 50 dkg főtt cékla csíkokra vágva, 30 dkg borízű alma csíkokra vágva, 1/2 dl olívaolaj, 1 citrom leve,1 kk borecet, 5 dkg ecetes torma, só, bors
Elkészítés A céklát és a citrommal meglocsolt almát egy mély tálban összekeverjük, lehűtjük. Az olajból, ecetből, a maradék citromléből és az ecetes tormából salátaöntetet készítünk, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük az almára és a céklára, óvatosan összekeverjük.
Tálalás Egy nagy, lapos üvegtálat salátalevekkel kibélelünk, körberakjuk főtt tojáskarikákkal és a közepére halmozzuk a salátát, majd az egészet frissen reszelt tormával hintjük meg.