Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 2 nagy csirkemell filé, 4 közepes fej vöröshagyma, 6-8 db középméretű paradicsom, 15-20 dkg bacon, só, bors
Elkészítés A csirkehúst nagyjából egyforma csíkokra vágjuk, kissé megsózzuk-borsozzuk, a hagymát és paradicsomot vastagabb szeletekre vágjuk. A hozzávalókat egymás után, felváltva hurkapálcára húzzuk és a hús mellé mindig bacont is teszünk, hogy ne száradjon ki. Az elkészült nyársakat szorosan alufóliába csomagoljuk és tepsiben, közepes hőfokon puhára pároljuk, majd a fóliát eltávolítva, magas hőfokon minden oldalukat szép pirosra sütjük. Salátával, tepsiben sült burgonyával gazdag fogásként tálalhatjuk.
Tipp Ha lehetőségünk van rá, kültéri grillsütőn vagy villamos grillsütőn is elkészíthetjük.