Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.12.27
Igazán egyszerű és könnyű szárnyasétel. Aki szereti a kéksajt különös zamatát, nem fogja megbánni, ha kipróbálja ezt a receptet.
2011.12.27
Hófehér, omlós húsú, szálkamentes édesvízi hal, amely tökéletes alapanyag a rántott halszeletek elkészítéséhez.
2011.12.27
A lazac rózsaszínű húsa már a szemnek is gyönyörködtető, de ezzel a kapros fűszervajjal tálalva az ízlelőbimbóinkat is kényezteti.
2011.11.18
Túrós csuszával kínálva ez a tejfölös pörkölt mennyi eledel. További előnye, hogy a harcsa hófehér húsa percek alatt megpuhul és a szálkákkal sem kell bajlódnunk. Bátran próbáljuk ki, nem fogunk csalódni! Még valami: a száraz, fehér bort ne felejtsük ki a „hozzávalók” közül.
2011.11.18
Ha már másfél kiló feletti, akkor fogas, ha még kicsi, akkor süllő. Amúgy: sügérféle ragadozó, és állítólag a Balatonban foghatók a legízletesebb példányai. Elkészítése a halpucolást leszámítva gyors és egyszerű.
2011.08.31
Nyári esték kerti vacsoráinak elengedhetetlen kelléke a csirkemell-nyárs paradicsommal, hagymával, baconszeletekkel és természetesen egy nagy tál zöldsalátával.
2011.08.01
Lánykori nevén: krumplis tészta. Egyszerű, finom és ráadásul gyorsan el is készíthető! Most a hagyományos recept szerint, zsírral készítve adjuk közre.
2011.07.19
Hasonlít a magyar lecsóhoz, viszont többféle zöldséggel, és szalonna, no meg kolbász nélkül készül. Persze, mi azért adhatunk hozzá egy kis lángolt kolbászt is.... Kínáljuk finom, puha kenyérrel. Végül locsoljuk meg egy pohár sörrel vagy borral, és nem lesz okunk panaszra!
2011.07.19
2011.07.19
A világ legegyszerűbb módszere, ha sütőfóliában készítjük el a csirkecombokat a burgonyakörettel. Az előkészület 10 perc, a többi pedig megy magától.