Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 12 db szendvicshez 20 dkg sült hús (maradék is jó), 10-15 dkg füstölt kolbász, 1 kis fej hagyma, 10 dkg reszelt sajt, 1 tojás, 5 dkg vaj, 1-2 ek tejföl, 1 kk mustár, 1 kk őrölt köménymag, só, bors, őrölt pirospaprika, szendvicskenyér
Elkészítés A húst, a kolbászt és a vöröshagymát felaprítjuk (elektromos aprítóban), hozzáadjuk a reszelt sajt felét, a tojást, a mustárt, a tejfölt és a vajat, fűszerezzük és jól összedolgozzuk. Szendvicskenyerekre kenjük, tetejükre szórjuk a maradék reszelt sajtot és tepsibe sorakoztatjuk. Forró sútőben 15-20 perc alatt ropogós-pirosra sütjük.
Tipp Salátával, savanyúsággal tálaljuk.