Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sonkás töltött tojás
2015.04.05

sonkas-k-toltott-tojas--060.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 tojás, 2 ek majonéz, 2 ek tejföl, 10 dkg füstölt, főtt sonka, 1 kk mustár, só, bors

Elkészítés A tojásokat megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük (a héjukat így könnyebb eltávolítani), megtisztítjuk és éles késsel hosszában kettévágjuk. A fehérjéket félretesszük, a sárgájukat egy tálban villával összetörjük. Összekeverjük a majonézzel, mustárral, tejföllel és  a darált sonkával. Sózzuk, borsozzuk. Az így kapott krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe,

Franciasalátára ültetjük a tojásokat, majd retekcikkekkel díszítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.