Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 tojás, 2 ek majonéz, 2 ek tejföl, 10 dkg füstölt, főtt sonka, 1 kk mustár, só, bors
Elkészítés A tojásokat megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük (a héjukat így könnyebb eltávolítani), megtisztítjuk és éles késsel hosszában kettévágjuk. A fehérjéket félretesszük, a sárgájukat egy tálban villával összetörjük. Összekeverjük a majonézzel, mustárral, tejföllel és a darált sonkával. Sózzuk, borsozzuk. Az így kapott krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe,
Franciasalátára ültetjük a tojásokat, majd retekcikkekkel díszítjük.