Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 12-16 nagyon vékony szelet kenyér, 1-2 ek olívaolaj, só, 1-1 kk aprított friss kakukkfű, bazsalikom
Elkészítés A nagyon vékonyra (kb. fél cm) szeletelt kenyereket meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk és megszórjuk a zöldfűszerekkel. Az így előkészített szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben max. 10 perc alatt ropogós-pirosra sütjük. Vigyázzunk, hogy a chipsek ne égjenek meg, de túl puhák se maradjanak.
Tipp Forrón a legfinomabb, de kihűlve is élvezhető. Levesek mellé kínáljuk, de bor- vagy sörkorcsolyának is kiválóan megfelel.