Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként 1 pár virsli, 2 db tojás, 0,5 dl tejszín, 5 dkg reszelt sajt, 2 ek olaj, só, bors
Elkészítés A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a tejszínt. Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a felkarikázott virsliket, rájuk öntjük a tejszínes tojást. Félig megsütjük - úgy, hogy középen még lágy maradjon a tojás.
Megszórjuk a reszelt sajttal, tovább sütjük kb. 1 percig, majd egy szedőlapát segítségével félbehajtjuk, kicsit összenyomjuk és tányérra csúsztatjuk.
Paradicsommal, uborkával díszítjük.