Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 16 szem datolya, 16 szem capribogyó, 10 dkg krémsajt, 8 vékony szelet serrano vagy parmai sonka félbe vágva, hogy 16 db-ot kapjunk
Elkészítés A datolyákat hosszában félig bemetsszük, a magjukat eltávolítjuk és a félbevágott sonkaszeleteket a mag helyére hajtogatjuk. Rájuk halmozunk egy kiskanálnyi krémsajtot, majd a tetejükre illlesztünk egy szem capribogyót.
Tipp Salátalevélen tálaljuk. Behűtött száraz pezsgő, vagy rosé bor remekül illik hozzá. Kiváló előétel.
A capribogyó helyett használhatunk fekete olajbogyót, vagy ha az erőset kedveljük: kis darab chilipaprikát is .