Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.07.19
2011.07.18
Könnyű, gusztusos, nem igényel nagy szakácstudományt - minden okunk meglehet arra, hogy ezt válasszuk! Először 1924-ben, a mexikói Tijuanában, a Cesare Cardini étteremben készítették; mi most egy újabb receptváltozatát ajánljuk.
2011.07.18
Állítólag hollywoodi sztárok számára készült az első Cézár saláta egy hétvégi party után, és először 1946-ban jelent meg Los Angelesben egy étterem kínálatában. Ezt az alapreceptet ki-ki variálhatja saját ízlésének megfelelően, de mindenképpen meg kell kóstolni, és akkor cselekszünk a leghelyesebben, ha a hétköznapok étrendjében gyakran szerepeltetjük. Egészséges és finom.
2011.07.18
2011.07.18
Gyors és különleges vendégváró előétel. A vegetariánusok általában nagyon örülnek neki, de a húsevők sem szoktak panaszkodni.
2011.07.18
2011.07.18
A csigatésztát általában levesbetétként használjuk, de most egy salátához ajánljuk alapanyagnak.
2011.07.18
Igazi "bulis kaja", nem drága, sokat lehet belőle egyszerre csinálni és mégis különleges.