Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

LevelezőlistaGyümölcs-teszt
2010.08.30

Melyiket választanád...? Ha döntöttél: nézd meg játékos tesztünkben, mit árul el rólad a kedvenc gyümölcsöd!

 

Alma

Kép Akinek az alma a kedvenc gyümölcse, extravagáns, impulzív és szókimondó személyiség. Könnyen indulatba jöhet. Bár nem a legjobb szervező, csoportokat ügyesen irányít, és képes előrelendíteni a dolgok menetét. A legtöbb helyzetre gyorsan képes reagálni. Kedvenc időtöltései közé tartozik az utazás. Ha szeretett partnerével mutatkozik, szinte ragyog, és mások is felfigyelnek vonzerejére. Óriási lelkesedésnek és életkedvnek örvendhet.

 

Körte

Ha úgy gondolja, hogy meg tud birkózni egy feladattal, de az nehéznek Kép bizonyul, önbizalma meginghat és nehezen képes olyan lelkesedéssel folytatni a munkát, mint ahogyan elkezdte. Fontos számára, hogy mielőbb visszajelzést kapjon arról: erőfeszítései nem hiábavalóak. Élvezi a szellemi kihívásokat, szívesen vesz részt érdekes beszélgetésekben. Nyughatatlan, hajlamos lehet a feszültségre és olykor túlságosan könnyen felidegesítheti magát. Könnyen barátkozik, de előfordulhat, hogy a hosszú távú kapcsolattartást olykor teherként éli meg.

 

Dió

Komoly, megfontolt, szemlélődő alkat. Bár társaságban is képes jól érezniKép magát, szeret kissé elkülönülni a többiektől. Makacs, kitartó, de meggondolja, hogy kiért és miért érdemes kockázatot vállalnia. Okos, gyors felfogású, éber, de kissé keményfejű: meg lehet győződve arról, hogy általában neki van igaza (kiváltképp a munkájában). Társkapcsolatában fontos szerepet játszik a szenvedély, de legalább annyira a szellemi összhang is.

 

Cseresznye

Egyszer fenn, máskor lenn. Öröm és bánat gyakran váltják egymást az Kép életében, nemegyszer úgy érezheti, hogy aprópénzzel fizetik ki, amikor nagy summát érdemelne. Termékeny fantáziájú ember, aki kedveli a kreatív időtöltést. Őszinte, ragaszkodó és hű társ, bár érzelmeinek kifejezése nem mindig könnyű számára. Otthon, meghitt környezetében érzi magát a legjobban, partnere és szerettei megnyugtató társaságában.

 

Barack

Kép Igyekszik az életét olyan édessé tenni, mint amilyen az érett barack  kicsorduló leve... Kedvessége, őszintesége és szókimondó természete pedig csak növeli személyiségének varázsát. Gyorsan megbocsát és könnyen feledi sérelmeit; igen sokra tartja a barátságot. Ugyanakkor szuverén és ambíciózus, és ha valamit a fejébe vesz, nem könnyen mond le róla. Tüzes, szenvedélyes szerető, ám választottjához őszinte és hű. Tágabb környezete előtt azonban nem mutatja ki szenvedélyességét.

 

Szőlő

Kép Udvariasságra törekvő ember, bár olykor váratlanul kijöhet a sodrából. Egyaránt élvezi a szépség minden formáját: a szép dísztárgyakat, ruhákat, tájakat és embereket. Népszerűségnek örvend, mivel kellemes és szívélyes társaságot nyújt. Képes örülni az életnek, beleértve mindazt, ami a hétköznapi teendőkkel függ össze. Partnere osztozik vele az életörömökben, és ő mindig gondoskodik arról, hogy bőven jusson belőle mindkettejüknek.

 

Narancs

Akinek a narancs a kedvenc gyümölcse, kitartó, türelmes és kellő akaraterővel rendelkezik. Nem szereti, ha sürgetik, viszont alapos és nem ijed meg a kemény munkától. KépÁltalában félénk, de megbízható ember,  szavahihető barát. Szereti az esztétikus tárgyakat. Óvatosan és átgondoltan választ partnert, akit képes teljes szívéből szeretni, és ez részéről sosem csupán fellángolás. Ha egy mód van rá, kerüli a konfliktusokat.

 

Banán

Kép Szerető, gyengéd, együttérző ember – és ezt mások olykor ki is használhatják. Félénk természetű, hiányozhat belőle a kellő önbizalom. Visszafogott viselkedése nemegyszer hátrányos helyzetbe hozhatja, hiszen nem tudja kellőképp megmutatni értékeit. Partnerét hajlamos szinte isteníteni: csodálja, imádja testét-lelkét egyaránt. Alkalmazkodó, rajongó, érzelemdús, és ha olyan párt talál, aki ezt értékeli, mindkettejükre harmonikus, boldog kapcsolat várhat.

 

Ananász

Gyors döntésekre képes, és ugyanilyen gyorsan cselekszik. Bátran Képváltoztat hivatást, ha úgy érzi, hogy ez karrierje szempontjából előnyös  lehet. Remek szervezőképességgel rendelkezik és jelentős a munkabírása. Van önbizalma, másokkal őszinte és becsületes. Ezzel együtt nem könnyen barátkozik, de akit  bizalmába fogad, amellett élethosszig kitart. Romantikus gesztusokra csak ritkán ragadtatja magát. Partnerét nemegyszer lenyűgözi képességeivel, de hiányérzetet okozhat neki azzal, hogy gyengéd érzelmeit kevéssé mutatja ki.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.