Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Ételdekoráció: narancs az asztalon
2011.11.24

Két egyszerű tipp, két látványos megoldás - narancsból vagy mandarinból

1. Tűzdeljük meg a narancsot szegfűszeggel. Finom illatot áraszt, kedves látvány, és ha tányéron elrendezett fenyőágakra helyezzük, önálló asztali díszként is tökéletesen megfelel.

 

disz2.jpg

 

2. Vagdossuk be éles késsel a narancs héját, egyenlő cikkelyeket létrehozva. Ezeket hajtsuk le és óvatosan bontsuk gerezdekre a narancsot, úgy, hogy a tövüknél ne válasszuk el őket teljesen.  A gerezdeket rendezzük el a héjon. Olyan lesz a narancsunk, mint egy színes lótuszvirág. Desszertek mellé vagy ehető asztali díszként is alkalmazhatjuk.

 

disz19jpg.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.