Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Két egyszerű tipp, két látványos megoldás - narancsból vagy mandarinból
1. Tűzdeljük meg a narancsot szegfűszeggel. Finom illatot áraszt, kedves látvány, és ha tányéron elrendezett fenyőágakra helyezzük, önálló asztali díszként is tökéletesen megfelel.
2. Vagdossuk be éles késsel a narancs héját, egyenlő cikkelyeket létrehozva. Ezeket hajtsuk le és óvatosan bontsuk gerezdekre a narancsot, úgy, hogy a tövüknél ne válasszuk el őket teljesen. A gerezdeket rendezzük el a héjon. Olyan lesz a narancsunk, mint egy színes lótuszvirág. Desszertek mellé vagy ehető asztali díszként is alkalmazhatjuk.