Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Római kenyér-chips, Paolától
2012.11.03

roma-2.-nap-esoben-0711.jpgHozzávalók 4 főre 12-16 nagyon vékony szelet kenyér, 1-2 ek olívaolaj, só, 1-1 kk aprított friss kakukkfű, bazsalikom

Elkészítés A nagyon vékonyra (kb. fél cm) szeletelt kenyereket meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk és megszórjuk a zöldfűszerekkel. Az így előkészített szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben max. 10 perc alatt ropogós-pirosra sütjük. Vigyázzunk, hogy a chipsek ne égjenek meg, de túl puhák se maradjanak.

Tipp Forrón a legfinomabb, de kihűlve is élvezhető. Levesek mellé kínáljuk, de bor- vagy sörkorcsolyának is kiválóan megfelel. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.