Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 személyre 0,5 kg parázsburgonya, só, bors, grill zöldségkeverék (lehetőleg friss) kapor, petrezselyem és zeller zöldje, olaj a sütéshez Az öntethez 1 pohár kefír,1 kk mustár, 2-3 ek majonéz, só, 1-2 ek reszelt parmezán, rukkola saláta
Elkészítés A burgonyát alaposan megmossuk, papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet. Kiolajozott tepsibe borítjuk, fűszerekkel ízesítjük és sütőben ropogósra sütjük.
Összekeverjük az öntet hozzávalóit. A rukkola salátára ráöntjük a forró krumplit, nem baj, ha egy kevés olaj is csorog rá, nyakon borítjuk a kefires öntettel, és már fogyaszthatjuk is!