Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kekszes-joghurtos csirkemell, Levintől
2014.06.22

kekszes-joghurtos-csirke.jpg

Hozzávalók 1 csirkemellfilé, 1 kis pohár natúr joghurt, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, őrölt kömény, chilipor, petrezselyem, 1 csomag sós keksz

Elkészítés A csirkemellet felcsíkozzuk, kissé kiklopfoljuk. A joghurtot összekeverjük a fűszerekkel, az apróra vágott fokhagymával, és beleforgatjuk a húst. 1-2 óráig pácoljuk.

A sós kekszet morzsásra törjük, beleforgatjuk a csirkemellcsíkokat, és forró olajban vagy sütőpapírral bélelt tepsiben ropogósra sütjük.

Tipp  Ecetes-majonézes krumplisalátát készítettem hozzá újkrumpliból, újhagymából.

Levin mondja Ennek a receptnek az alapötlete, ha minden igaz, Nigellától származik. Hozzám már szájhagyomány útján jutott el, végül pedig szitaszerű memóriám ingatag alapjaira építve készítettem el. Nagyon finom lett. Omlós a hús, különleges a panír, tökéletes a végeredmény. Nekem finomabb, mint a cornflakes-bunda. Érdemes kipróbálni! Köszi Nigella, köszi András! :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.